Waarom doe ik dit?

Ik zie vele talentvolle mensen zoals jij die niet met plezier naar hun werk gaan. Ik wil je helpen om grote stappen te gaan maken, zodat je kunt gaan doen wat je ‘echt’ graag wilt.

Het valt me op dat veel mensen veel meer in hun mars hebben dan ze denken. Getalenteerde mensen met visie die zichzelf nu klein houden, of klein gehouden worden door mensen in hun omgeving.

Ik spreek veel mensen die in een baan zijn beland, maar eigenlijk iets anders willen. Soms hebben ze die baan aangenomen omdat ze blij waren sowieso een baan te vinden na hun afstuderen. Hoeveel van je vrienden zaten namelijk niet werkeloos thuis na het behalen van een mooi diploma…?

Of ben je na je afstuderen gevallen voor een baan met een mooi salaris, auto van de zaak, laptop, telefoon, bonus, etc. en zit je nu vast omdat je denkt dat er geen andere banen zijn die met jouw leeftijd en ervaring hetzelfde betalen? Laat staan zelfs meer…

Ik weet als geen ander hoe je je voelt. Ik heb niet 1 keer, maar wel 3 keer zelf ooit ook in dezelfde situatie gezeten…

Sindsdien heb ik het roer omgegooid en ben ik gaan doen wat ik echt leuk vind en waar ik gelukkig van wordt: Human Resources. Nu jaren later wil mijn ervaring inzetten om anderen te helpen bij het vinden van hun droombaan.

Ik heb de afgelopen jaren al vele mensen mogen helpen bij het vinden van een baan. Sommigen wisten niet wat ze wilden en heb ik gecoacht bij de zoektocht naar wat ze wilden gaan doen. Anderen hadden praktische hulp nodig bij hun CV, motivatiebrief of Personal Brand. En als gemeenschappelijke deler hadden ze bijna allemaal dat ze zich afvroegen hoe ze zich op het sollicitatiegesprek moesten voorbereiden.

Dit alles wil ik je leren. Omdat ik jou ook die droombaan gun!

Karen van der Pauw
Karen van der Pauw
coacht jou in je loopbaan

Ontdek je WHY cover

E-book: “Ontdek je WHY

Ga aan de slag met het werkboek “Ontdek je WHY“. Zet je eerste stap naar je droombaan door op zoek te gaan naar je passie.