De gouden cirkel
.

Ontdek je WHY

Ik geloof dat de wereld een beetje mooier wordt als iedereen werk kan doen waar ze energie van krijgen.

Ik geloof dat het voor iedereen haalbaar is om werk te doen wat voor jou als persoon er toe doet, je blij maakt. Zeker als je je omringt met mensen die hebben bereikt waar jij naar toe wilt. Dat is de snelste manier om te bereiken wat je wilt.

“You are the average of the five people you spend the most time with” – Jim Rohn

Ik wil je welkom heten in de wereld van mensen die hun werk met passie doen.

Stel je voor dat iedereen in de wereld werk deed waar ze van houden. En stel je voor hoe het zou zijn als je met mensen omgaat die het mogelijk maken voor jou om werk te doen waar je van houdt.

Hoe zou dat eruit zien?

Als we onze tijd en energie focussen op wat we belangrijk vinden om te doen, zien anderen om ons heen dat ook. En vaak heeft dat dan ook zijn uitwerking op de mensen om ons heen. En zo is er een klein begin gemaakt om de wereld te verbeteren.

“Het moet ook anders kunnen”

Dat is vaak wat mensen denken die hier terechtkomen. En het antwoord is ‘ja’. Ja het kan ook anders. Er is meer mogelijk dan je denkt. Je bent niet alleen in deze zoektocht. We gaan jou, en de anderen die voor zichzelf hebben gekozen, hierbij helpen.

Vergis je niet, het gaat niet helemaal vanzelf. Je zult er tijd en energie in moeten steken. Maar je zult merken dat waar je energie van krijgt je geen moeite kost. Je zult een verandering doormaken omdat je gaat merken dat alles waar je je op focust groeit.

Vergeet al de redenen waarom het niet zou kunnen, maar vertrouw op de ene reden waarom het wel kan.

Ontdek je WHY

Ga aan de slag met het werkboek ‘Ontdek je WHY’.

Zet je eerste stap naar je droombaan door op zoek te gaan naar je passie. Waarom doe je wat je doet? Dit is de eerste belangrijke stap naar die droombaan waar jij zoveel energie van krijgt.

We bieden je dit werkboek gratis aan om je te helpen bij het zetten van de eerste vervolgstap in je loopbaan. Een loopbaan die JIJ de baas bent.