In januari en mei heb ik met veel plezier een live event gegeven voor in totaal 183 werkzoekenden. En nog eens 2500 mensen hadden zich ingeschreven voor één van mijn webinars.

Uiteraard kwam hier het belang van goed vindbaar en zichtbaar zijn op LinkedIn uitgebreid aan bod. Maar ondanks dat ruim 6 miljoen Nederlanders lid zijn van LinkedIn sprak ik toch nog heel veel mensen die geen LinkedIn-profiel hadden, of wel lid waren, maar geen idee hadden wat ze op LinkedIn moesten zetten, laat staan wat ze eruit konden halen.

Dat is echt een gemiste kans, zeker als werkzoekende!

Ik heb al honderden ondernemers getraind in hoe zij LinkedIn het beste in kunnen zetten voor hun bedrijf. Echter krijg ik de laatste tijd regelmatig de vraag om een training te geven voor werkzoekenden.

Juist omdat LinkedIn ook mega interessant is voor werkzoekenden (om te netwerken, maar ook om vacatures te vinden) en ik als LinkedIn Recruiter alle ins & outs voor werkzoekenden ken, heb ik besloten dat ik deze mensen niet kan laten zitten en heb ik hier speciaal een online training voor gemaakt.

Wist je dat 70% van de vacatures niet eens online komt? Een groot deel van de werkzoekenden komt via hun netwerk aan een baan. En laat LinkedIn nu het grootste zakelijke online netwerk van de wereld zijn! Ruim 6 miljoen Nederlanders zijn al lid van dit netwerk, waar je je zo gratis op in kunt schrijven.

In deze online training leer je:

  • Hoe je een professionele eerste indruk maakt

  • Hoe je een goede samenvatting schrijft, die uitnodigt om contact met je op te nemen


  • Hoe je je zichtbaarheid vergroot


  • Hoe je hoger in de zoekresultaten komt, zodat recruiters je gaan benaderen

  • Hoe je als een expert in je vakgebied overkomt


  • Hoe je op een positieve manier contact kunt leggen met potentiële werkgevers zonder wanhopig over te komen

  • Hoe je de zoekfunctie kunt gebruiken


  • Wat LinkedIn-groepen kunnen toevoegen tijdens je zoektocht naar een baan

  • Heel veel LinkedIn geheimen, tips & trics


Deze videotraining duurt ongeveer 2 uur. Je krijgt na afloop 6 maanden toegang tot de lessen, zodat je deze nog op je gemak terug kunt kijken.

Direct na aanmelding ontvang je de online training in je mailbox. Je kunt de training op je eigen tempo volgen.

Je volgt de training achter je laptop en hoeft je huis niet uit. Hoe fijn is dat!?!

Vind je baan met behulp van LinkedIn

Schrijf je nu in voor deze online training en leer hoe je LinkedIn in kunt zetten om een nieuwe baan te vinden. Ik leer je alles wat je hiervoor moet weten. Deelname aan deze online training is slechts €47,-.

“Karen is mijn LinkedIn goeroe! Als ik iets niet weet met betrekking tot LinkedIn, denk ik meteen aan haar. Zij is ontzettend behulpzaam en geeft altijd veel waarde in ieder contact. Karen weet hoe je LinkedIn voor je kunt laten werken!”

Nicoline Huizinga