Wil jij een nieuwe stap in je loopbaan zetten? Een nieuwe baan bij een nieuwe werkgever? Of misschien wel een stap hogerop?

Gooi het roer om en geef je carrière een make-over.

Mijn naam is Karen van der Pauw. Ik werk al ruim 10 jaar in het HR vak, waarvan de laatste 6 jaar als zelfstandig ondernemer. Ik heb bij verschillende bedrijven als HR Manager, Personeelsadviseur of recruiter gewerkt.

Door mijn enthousiasme en vakkennis weet ik mensen te inspireren voor zichzelf te kiezen. Ik weet als geen ander hoe je je voelt. Ik heb niet 1 keer, maar wel 3 keer zelf ooit ook in een situatie gezeten dat ik niet gelukkig was met mijn baan. Gelukkig was ik elke keer in staat om voor mezelf te kiezen en had ik heel snel een andere baan.

Nu jaren later wil mijn ervaring inzetten om anderen te helpen bij het vinden van hun droombaan.

 

Herken je jezelf hierin?

 • Ik zou zo graag iets doen waar ik blij van word!
 • Mijn baan kost me zoveel energie dat ik ’s avonds de bank niet meer af kom
 • Ik haat mijn baan, maar ik kan maar niks anders vinden
 • Ik heb een leuke baas, maar eigenlijk wil ik meer
 • Ik weet dat ik tot meer in staat ben, maar ik weet niet waar ik moet beginnen
 • Ik heb mezelf een tijd voor de carrière van mijn partner weggecijferd, maar nu is het mijn tijd
 • Ik wil bewust een keuze maken voor een andere baan, niet weer ergens inrollen
 • Mijn werk is wel oké, maar ik wil mezelf verder ontwikkelen
 • Toen ik net afgestudeerd was was ik blij dat ik een baan had, nu wil ik echt iets gaan doen dat ik leuk vind
 • Zo op het eerste oog heb ik alles. Een mooi huis, partner, mooie auto. Maar toch ben ik niet gelukkig…

Wanneer jij ontdekt wat je echt wilt. Geloof ik dat jij door te kiezen daar gaat komen. Wil jij dat ook?

Je hebt mensen nodig die je snappen, die je inspireren en die je ondersteunen. 

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om werk te doen waar je blij van wordt. Dat je met een glimlach naar je werkt gaat en met een tevreden of voldaan gevoel weer naar huis gaat.

Alleen moet je weten hoe je die baan eruit ziet en hoe je die kunt vinden. Daar wil ik je graag bij helpen.

Stel je eens voor…

 • Je staat ‘s morgens weer vrolijk op omdat je zin hebt om te gaan werken

 • Dat je niet meer die onrust voelt van ‘is dit het nou?’

 • Je kunt jezelf weer leuke doelen stellen

 • Je bent vrolijker en energiek

 • Je hebt ‘s avonds weer zin en tijd om gezond te koken, te gaan sporten, met vrienden af te spreken of tijd te maken voor andere hobby’s

 • Je hebt een mooi salaris en kunt daar leuke dingen van kopen of sparen voor de droomreis

 • Op die verjaardag kun je ook met trots over je leuke baan vertellen

 • Je carrière zit weer in een stijgende lijn

“Working hard for something we don’t care about is called stress; working hard for something we love is called passion” Simon Sinek

Wat levert deelname aan het programma je op?


 1. Je ontdekt waar je hart sneller van gaat kloppen

 2. Je gaat de nieuwe koers van je loopbaan bepalen

 3. Je leert welk werk je wilt gaan doen en bij welke werkgever je wel of absoluut niet wilt werken

 4. We maken je ‘personal brand’ zodat je aantrekkelijk wordt voor werkgevers

 5. Je leert hoe je gebruik kunt maken van het internet en social media om jezelf vindbaar te maken

 6. Je leert te solliciteren vanuit je hart

 7. Je leert nieuwe manieren om te solliciteren

 8. Inspiratie en feedback van anderen die op dezelfde weg zijn als jij

Kortom: je leert hoe je nu en in de toekomst je ideale baan kunt bereiken.

Hoe werkt het ‘Extreme Career Makeover’ programma?

‘Extreme Career Makeover’ is een online programma dat 12 weken duurt. Je gaat op zoek naar waarom je doet wat je doet. Wat je ideale baan is en tenslotte zetten we dit om in een succesvolle aanpak om die baan ook te bemachtigen.

Het programma omvat:

 • Een 12 weken programma met elke week een nieuwe uitdagende module in je inbox

 • Wekelijks lesmateriaal (theorie, opdrachten, en/of filmpjes) dat digitaal beschikbaar is. Je kunt zo in je eigen tempo en op elke locatie je programma doorlopen waardoor het prima in te passen is in je drukke schema

 • Exclusieve toegang tot een besloten Facebook groep. In deze groep kun je met de andere deelnemers contact leggen, support geven en krijgen, je kunt je vragen stellen en feedback geven en krijgen. Dit forum blijft ook na de cursus bestaan zodat jullie dit netwerk nog jaren kunnen behouden. Dit is een zogenaamde geheime groep dus alleen leden van deze groep kunnen zien wat jij in deze groep plaatst

BONUSSEN

Ontvang deze waardevolle bonussen als je je nu inschrijft!

 • BONUS 1: 6 Vraag& Antwoord webinars.
  Gedurende het programma is er elke twee weken op woensdag (van 16.30-17.30 uur) een Vraag&Antwoord groepswebinar waarin je je vragen kunt stellen. In totaal zijn er dus 6 webinars. Als je zelf geen vragen hebt leer je van de vragen van de andere deelnemers. Het webinar wordt opgenomen zodat je deze kunt terugkijken als je er niet live bij kunt zijn. De waarde van deze bonus is € 299,-.

 • BONUS 2: Deelname aan workshop ‘weten wat je wilt’.
  De workshop ‘weten wat je wilt’ op woensdag 28 februari krijg je alleen deze ronde als bonus. De locatie van de workshop is regio Utrecht. Tijdens deze dag gaan we aan de slag om helder te maken waar je van houdt en wat je wilt in een baan. Ook gaan we aan de slag op de blokkades weg te nemen die tussen jou en je doel staan. De waarde van deze bonus is € 179,-.

Startdatum en aanmelden

Extreme Career Makeover gaat maandag 12 februari 2018 van start.

De prijs van dit uitgebreide 12-weekse programma is € 497,-. De bonussen vertegenwoordigen een waarde van € 478,-.

Schrijf je je nu in dan betaal je slechts € 197,- voor het programma inclusief de bonussen!

Wil je liever een VIP behandeling?

Ik heb 5 plaatsen beschikbaar voor mensen die door willen pakken en meer persoonlijk contact willen.

Dit krijg je bovenop het standaard programma en bonussen:

 • Een VIP ochtend waarin we gaan kijken wat jouw persoonlijke waarden zijn. Als je je waarden kent wordt het nemen van keuzes zoveel makkelijker!

 • Je ontvangt de modules in je eigen tempo. Wil je het programma sneller doorlopen? Dat kan!

 • Twee 1-op-1 skype sessies van een half uur met mij, die je tijdens het programma mag inplannen wanneer je het nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer je vastloopt, je motivatie ver te zoeken is of je verdieping wilt over een bepaald onderwerp.

 • Een assessment waarin je gaat kijken naar je drijfveren. De vragenlijst vul je online in. Na ontvangst van het rapport krijg je toelichting tijdens een skype gesprek van een uur. Je kunt dan uiteraard ook je vragen stellen.

Aanmelden VIP traject

Boek nu je VIP behandeling en bepaal je eigen tempo.

De prijs van het VIP programma is €1297,-.

Schrijf je je nu in dan ontvang je €300,- korting en betaal je slechts €997,- voor het VIP programma inclusief alle bonussen!

Hoe weet ik of dit programma echt werkt?

Neem contact met me op voor een gratis gesprek om samen te kijken of dit programma jou kan helpen. Je kunt een gesprek aanvragen door een mail te sturen naar karen@jeloopbaandebaas.nl. Geef je in je mail vast aan waar je twijfels over gaan?

Hoeveel tijd moet ik investeren in dit programma?

Je bent ongeveer 2 uur per week tijd kwijt aan het online programma. De ene week zul je meer tijd kwijt zijn dan de andere week. Hoe meer tijd en energie jij in het programma steekt, hoe meer je er uit zult halen.

Kan de factuur naar mijn werkgever worden gestuurd?

Ja, dat is mogelijk. Je krijgt echter pas toegang tot het programma zodra de betaling binnen is. Als je hier gebruik van wilt maken stuur me dan een een mail met de betaalgegevens naar karen@jeloopbaandebaas.nl of bel me op 06-81157602.

Kan het online programma ook voor een grote groep medewerkers ingezet worden?

Het programma is ook uitermate geschikt om als mobiliteitsprogramma aan medewerkers in te zetten. Desgewenst kunnen er groepsworkshops op locatie gegeven worden of kan het programma uitgebreid worden met individuele gesprekken. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er korting gegeven. Voor meer informatie kun je contact met me opnemen op 06-81157602.

Kan ik betalen met mijn transitie vergoeding?

Ja dat is mogelijk. Als je hier gebruik van wilt maken stuur me dan een e-mail met de betaalgegevens van je werkgever naar karen@jeloopbaandebaas.nl of bel me op 06-81157602.